Press "Enter" to skip to content

Tietoa itsestäni

Tervetuloa blogiini! Täällä kerron elämästäni ja arjestani kaikkine kommelluksineen ja hauskoine tapahtumineen. Toivottavasti viihdyt kirjoitusteni parissa!

Kuka minä olen?

Olen parikymppinen helsinkiläistyttö, jonka missio on nauttia elämästä ja ottaa ilo irti jokaisesta päivästä. Olen töissä eräässä vaateliikkeessä ja vapaa-aikani vietän mieluiten kavereiden kanssa hengaillen. Harrastuksiini kuuluvat myös jooga ja kuntosali aina silloin, kun muulta elämältäni niihin ennätän.

Rakastan vaatekaupassa työskentelyä, koska kaikki muotiin ja tyyliin liittyvä on aina ollut sydäntäni lähellä. Suuri unelmani onkin muuttaa ulkomaille opiskelemaan muotialaa, esimerkiksi muodin markkinointia. Jonain päivänä vielä toteutan tämän haaveen! Toistaiseksi olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen nykyisessä tilanteessani.

Vaatteiden lisäksi pääsen työssäni olemaan jatkuvassa kontaktissa ihmisten kanssa, mikä sopii sosiaaliselle luonteelleni paremmin kuin hyvin. Vinkkaan mielelläni asiakkaille heille sopivista uutuuksistamme eikä mikään ole mahtavampaa kuin asiakkaan reaktio hänen kokeillessaan vaatetta, jota ei olisi omin päin ikinä tullut sovittaneeksi, mutta joka sopii hänelle aivan täydellisesti! Nuo hetket ovat ehdottomasti palkitsevimpia työssäni!

Ulkomaille opiskelemaan muuttoa hidastaa sekin tosiasia, ettei minulla suoraan sanottuna ole varsinaista kaipuuta opiskelijabudjetilla elämiseen. Rakastan ystävien kanssa ulkona käymistä ja bilettämistä, kahviloissa notkumista ja hyvästä ruuasta nauttimista sekä muotifriikkinä tietysti shoppailua! Suomeksi sanottuna siis kaikkea ihanaa, mitä aktiiviseen kaupunkielämään parhaimmillaan kuuluu, mutta mihin opiskelijana ei välttämättä olisi ihan näissä määrin varaa.

Tarina blogin taustalla

Kuten sanottu, pidän työstäni todella paljon. Yksi huomattava miinus siinä kuitenkin on, nimittäin viikonloppuvuorot. Se tunne, kun puhelimen herätysääni viiltelee tärykalvoja lauantaiaamuna edellisillan vierähdettyä ystävän syntymäpäivää tai tupaantuliaisia juhliessa, on aivan omaa luokkaansa. Siinä tilanteessa antaisin mitä tahansa säännöllisistä, pelkkiin arkipäiviin sijoittuvista työajoista! No, onhan viikonlopputöissä myös puolensa, esimerkiksi leppoisat viikonloppua viettävät asiakkaat sekä tietysti yksittäiset arjesta irrottavat vapaapäivät keskellä viikkoa.

Viikonloppuvuorot liittyvät myös tämän blogin perustamiseen läheisesti. Tässä jokin aika sitten takana oli nimittäin taas yksi työntäyteinen viikonloppu, jonka päätteeksi päätimme työkaverini kanssa lähteä sunnuntai-illan drinkeille työpaikan vieressä sijaitsevaan kantapaikkaamme. Juttelimme viime aikojen toinen toistaan hauskimmista illanvietoistamme ja siitä, kuinka bileiltojen ja viikonlopputöiden yhdistäminen on suoranainen taitolaji, jonka kiemuroista vain arkipäivinä työskentelevillä ystävillämme ei ole aavistustakaan.

Nauraessamme kippurassa kommelluksillemme kaverini huomautti, että myös kaveriporukkamme ulkopuolisen maailman olisi syytä päästä osalliseksi näistä hauskoista tarinoista. Siitä se ajatus sitten lähti! Kaverini alkuperäinen ehdotus tosin oli sketsivideoiden tekeminen YouTubeen, mutta ihan niille linjoille en sentään halunnut lähteä, joten idea jalostui ihan tavallisen blogin pitämiseksi.

Olen aina tykännyt kirjoitella ja dokumentoida elämääni muodossa tai toisessa. Päiväkirjaa olen kirjoittanut enemmän tai vähemmän säännöllisesti ala-asteikäisestä asti. Blogin pitäminen on joskus käynyt ajatuksissa ja nyt oikeastaan lähinnä ihmettelen, miksi tätä ei ole tullut aloitettua aiemmin. Tässä se nyt kuitenkin on, ensimmäinen oma blogini!