Press "Enter" to skip to content

Afterwork työkavereiden kanssa

Taas se on todettu, että minulla on maailman parhaat työkaverit! Pidän muutenkin työstäni äärimmäisen paljon, mutta sen kruunaa kyllä ehdottomasti aivan mahtava työyhteisö. Raskaampikaan vuoro ei tunnu missään, kun ympärillä on hyviä tyyppejä, joiden kanssa läpän heitto ja iloiset tsemppaukset eivät hyydy koskaan. Vietämme työkavereideni kanssa aikaa yhdessä myös työvuorojen ulkopuolella ja parista kollegasta onkin kehkeytynyt minulle todella läheisiä ystäviä.

Hyvän fiiliksen keidas keskellä viikkoa

Tarve tämän hehkutuksen kirjoittamisesta syntyi taas yhden kaikin puolin onnistuneen afterworkin jälkimainingeissa. Jo työpäivän aikana tunnelma oli varsin hilpeä, ja totesimmekin iltavuorolaisten kanssa jo vuoron alkumetreillä, että yhteinen illanvietto olisi päivän päätteeksi suorastaan pakollinen! Afterworkeja on minun kirjoissani kahdenlaisia: sellaisia, joille lähtee piristymään vähän ikävämmän työpäivän jälkeen ja sellaisia, joille menee jatkamaan jo töissä alkunsa saanutta hassuttelukierrettä. Tämä kerta kuului ehdottomasti jälkimmäiseen kastiin.

Oluita lipittäessämme kävimme läpi viime aikojen hulvattomimpia työtapahtumia. Parasta meidän porukassamme on se, että vaikka tavallaan puhumme vapaa-ajalla paljon työasioista, emme kuitenkaan keskustele kurjista jutuista. Luonnollisesti puheenaiheisiin kuuluu paljon muutakin ja meillä onkin todella paljon yhteisiä kiinnostuksia. Niistä työmme huomioon ottaen ehkä vähiten yllättävä on muoti ja shoppailu. Tälläkin kertaa minä kerroin löytäneeni kilpailijan liikeestä täydelliset uudet bilekorkkarit, toinen taas esitteli juuri henkilökunta-alennuksella tekemiään hankintoja. Ihailen työkavereideni kauniita ja persoonallisia tyylejä!