Press "Enter" to skip to content

Uudet bilekorkkarit

Hei blogi! Nyt seuraa raporttia todella onnistuneesta shoppaussessiosta! Olen jo pidemmän aikaa kaipaillut kenkävarastooni uusia korkokenkiä, jotka olisivat tyyliltään sopivan rouheat, mutta kuitenkin myös klassisen elegantit. Ja tietysti mukavat! Viimeiseen vaatimukseen lupaavasti alkanut kenkäostosten teko yleensä tyssääkin, sillä oikeasti mukavien korkokenkien löytäminen ei ole aivan lastenleikkiä ainakaan minulle.

Koska biletän mieluiten pitkän kaavan kautta ja tanssilattialla tuntikausia mellastaen, on kenkien ensiarvoisen tärkeää olla sellaiset, ettei iltaa tarvitse niiden aiheuttaman jalkakuoleman vuoksi jättää kesken. Siksipä extreme-olosuhteisiin sopivia pareja ei voi kaapissani olla koskaan liikaa. Olenkin enemmän kuin innoissani uudesta löydöstäni! Uudet kaunottaret pääsevät käyttöön jo tänä iltana, hauskaa on varmasti luvassa!

Korot kattoon! Entä seuraava päivä?

Joidenkin ystävieni hämmästykseksi kykenen pääsääntöisesti krapulapäivänäkin nousemaan melko aikaisin ylös ja viettämään muutakin kuin sängyssä makoilua sisällään pitävän päivän. Miten sitten selviytyä seuraavasta päivästä hengissä, kun koroilla on kopisteltu menemään pikkutunneille asti? Olen havainnut toimivimmaksi reseptiksi päivän aloittamisen terveellisellä vitamiinipommilla ja paras krapulalääkkeeni onkin hedelmäinen smoothie, johon lisään myös chlorellajauhetta, inkivääriä ja hippusen merisuolaa. Todellinen taikajuoma, joka pyyhkii ainakin osan kostean illan ikävistä jälkivaikutuksista tiehensä! Pizzalla on tietenkin oma merkityksensä.

Juon myös paljon vettä paitsi krapulapäivänä myös jo bileillan aikana, millä on yllättävän suuri vaikutus. Jos vesi on joskus jostain syystä jäänyt vähemmälle, on seuraavana päivänä taatusti huterampi olo. Nälkäisenä ei myöskään kannata mennä nukkumaan bailuillan päätteeksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *