Press "Enter" to skip to content

Brunssia ja shoppailua

Ah, vapaiden viikonloppujen ilot! Saatan sanoa näin aika usein, mutta tällä kertaa olen tosissani. Tämä on ehdottomasti ollut parhaita viikonloppuja koskaan. Kokemusrikkaaseen saldoon kuuluu niin hieman erilainen bileilta kuin pienet treffitkin, joista en ainakaan vielä tässä vaiheessa ajatellut tämän kummemmin blogissa hiiskua… Palataan ehkä asiaan myöhemmin, jos tästä jotakin mainittavaa kehittyy!

Tänään rentouduin uusien kokemusten ja jännittävien tilanteiden jäljiltä itselleni erittäin perinteisen kaavan mukaan eli pitkän ja nautinnollisen brunssin sekä lyhyen kaupoilla kiertelyn parissa. Täydellistä!

Brunssit ovat viikonloppujen ehdottomia helmiä, ja karttuneella kokemuksellani uskallankin väittää olevani aikamoinen asiantuntija, mitä tulee Helsingin brunssitarjontaan. Osaamista on tietysti tärkeää pitää yllä eikä jumittua samaan paikkaan, joten tänään oli taas pitkästä aikaa vuorossa upeaa tunnelmaa ja loputonta yltäkylläisyyttä tarjoileva Fazerin brunssi. Herkuttelemassa meitä oli neljän hengen porukka ja kaikki olivat sitä mieltä, että Fazerin antimet olivat vielä parempia kuin muistimmekaan! Ajatuskin kakuista saa veden kihoamaan kielelle tätä kirjoittaessakin.

Täytettä vaatekaappiin!

Brunssin jälkeen suuntasimme pienelle ostoskierrokselle, jolla teinkin pari aivan mahtavaa löytöä! Vaatevarasto täydentyi yhdellä Monkista bongatulla arkimekolla ja COS:n juhlavammalla yksilöllä, jonka ostin erityisesti veljentyttöni synttärijuhlaa silmällä pitäen. Bilemekkoja vaatekaapistani löytyy joka lähtöön, mutta asiallisempaa juhlavaatetta etsiessä saattaa mennä sormi suuhun. Nyt olen taas askeleen lähempänä täydellistä vaaterepertuaaria! Niiden lisäksi kiikutin kassalle yhdet perusfarkut. Nappihankintoja kaikki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *