Press "Enter" to skip to content

Mahtava ilta Tavastialla

Jälleen kerran takana on aivan huikea ilta mahtavassa seurassa! Minulla on onneksi ilo tuntea aivan ensiluokkaisella musiikkimaulla varustettuja ihmisiä, ja käymmekin etenkin yhden kaverini kanssa usein keikoilla yhdessä. Korviimme kantautui jo kuukausia sitten, että yksi lempiartisteistamme olisi tulossa Tavastialle keikalle. Näitä juttuja ei todellakaan missata!

Kauan odotettu keikkapäivä koitti vihdoin. Suuntasin jo iltapäivästä kaverilleni aloittelemaan ja tunnelmoimaan illan keikkaa artistin musiikin tahdissa. Olimme suunnitelleet pientä Kallion baarikierrosta tapahtuvaksi ennen keikkaa, mutta loppujen lopuksi viihdyimme kahdenkeskisillä juhlillamme niin hyvin, että matkaanlähtö hieman viivästyi. Ehdimme juoda yhdet oluet Kuudennella linjalla, ennen kuin olikin jo aika suunnata keskustaan ja Tavastialle katsomaan keikkaa.

Keikka oli odotetusti totaalisen täydellinen kokemus. Hypimme ja huusimme kaverini kanssa kuin heikkopäiset ja kävimme aivan kierroksilla keikan jälkeen. Tanssimista piti saada jatkaa heti! Mikäpä siis osuvampi suunnitelma kuin jäädä samoilla jaloilla tanssahtelemaan keikan jälkeen starttaavaan Lauantaidiskoon.

Parhaat ideat syntyvät tanssilattialla

Tavastian Lauantaidiskossa on loistavan meiningin ja musiikin lisäksi se oiva puoli, että siellä törmää aina tuttuihin. Tälläkin kertaa kahden hengen tiimimme laajentui hyvin nopeasti useampaan jalkapariin kuin minkä laskemisessa mieleni pysyi mukana. Vaikka tanssilattia ei ehkä ole äänimaailmansa puolesta kätevimpiä paikkoja syvälliseen keskusteluun, onnistuimme vaihtamaan joitakin kuningasajatuksia jorauksen huumassa. Yhden parhaista haluan kirjata tänne blogiin, jotta se ei unohdu. Ensi kesänä on lähdettävä tällä porukalla Suomen parhaita bileitä kiertävälle matkalle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *