Press "Enter" to skip to content

Illallinen vanhempieni kanssa

Viime aikoina on ollut niin paljon puuhaa sekä töiden että vapaa-ajan saralla, joten vanhempien näkeminen on jäänyt hieman vähemmälle. Tänään korjasimme kuitenkin äidin ja isän kanssa tätä huolestuttavaa tilannetta käymällä yhdessä oikein kunnon illallisella! Olimme liikkeellä kolmen hengen porukassa ilman nirsoilevaa veljeäni, joten ravintolan valinta hoitui tavallista helpommin ja illallispaikaksi valikoitui meitä kaikkia kolmea miellyttävää makumaailmaa tarjoileva nepalilainen ravintola.

Herkkuja ja matkasuunnitelmia

Rakastan nepalilaista ruokaa ja olen viime aikoina kokeillutkin sen kokkailua myös kotioloissa. Omista keitoksistani ei kuitenkaan voi puhua samana päivänäkään kuin ravintolaherkuista, nam! Onneksi Helsingissä riittää nepalilaista ruokaa tarjoavia ravintoloita, joten valinnanvaraa riittää. Tällä kertaa illallispaikaksemme valikoitui Hietalahden torin kupeessa sijaitseva sympaattinen Aangan, joka on yksi suosikkinepalilaisistani. Vakioannokseni on malai kofta, jonka tilaan lähes aina. Se on vain niin hyvää! Suosittelin samaa annosta myös vaihtoehtojen runsaudenpulan kanssa painivalle äidilleni, joka otti vinkistäni vaarin ja oli oikein tyytyväinen annokseensa.

Aika lensi vanhempien kanssa jutustellessa kuin siivillä ja vaikka puhummekin puhelimessa usein, oli viime aikojen tapahtumista valtavasti kerrottavaa. Illan juoru tuli kuitenkin ehkä hieman yllättäen isäni suusta hänen kertoessaan huvittuneena työpaikallaan täydessä vauhdissa olevasta toimistoromanssista, jossa oli melkoisia komiikan piirteitä. Illallistamme säestikin melkoinen naurunremakka. Taas kerran kävi harvinaisen selväksi, mistä olen perinyt äänekkään nauruni.

Suunnittelimme vanhempieni kanssa myös yhteistä kaupunkilomaa pääsiäisen tienoille, mikä onkin taas yksi syy, miksi odotan innoissani kevättä! Emme ole vanhempieni kanssa käyneet yhteisellä matkalla kotoa pois muuttamiseni jälkeen, joten on todella hauska lähteä pienelle reissulle. Kohteeksi suunnittelimme joko Prahaa tai Budapestia, sillä kummassakaan en ole vielä päässyt vierailemaan. Mahtavia uusia kokemuksia ja uusia shoppailumahdollisuuksia siis luvassa, upeaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *