Press "Enter" to skip to content

Oluet Kuudennella linjalla

Universumi oli taas eilen vitsikkäällä päällä ja heitti niskoihin kaikki mahdolliset työpäivää hankaloittavat tekijät samanaikaisesti. Kaaos oli vähällä imeä mehut koko liikkeemme henkilökunnasta, mutta onneksi en kuitenkaan vaihtanut työvuoron jälkeistä yhteisillanviettoa yksinäiseen Netflixin tuijottamiseen. Jos jotain olen pienen elämäni aikana oppinut, niin sen, että kiireisen työvuoron päätteeksi afterwork kollegoiden kanssa piristää aina varmasti. Ja niinhän siinä kävi tälläkin kertaa! Väsymys oli pian tipotiessään, ja hauska ilta vasta alkamaisillaan.

Kantapaikka takaa onnistuneen illan!

Kuten niin monta kertaa aiemminkin, myös tällä kerralla illanviettokohteeksi valikoitui Kuudes linja. Afterwork-juomat nautittuamme ja viikon työtapahtumia hartaasti kerrattuamme otimme muutaman työkaverini kanssa kurssin kohti Kutosta, jonne myös muutama muukin ystäväni oli tulossa.

Omaan suosikkipaikkaan voi kyllä aina luottaa. Baariin astuessa tuntuu kuin saapuisi kotiin! Kavereiden seurassa hauskaa piisasi, ja viimeistään muutaman oluen jälkeen tanssiminenkin alkoi kiinnostaa. Karkasimmekin yhden työkaverini ja parhaan ystäväni kanssa laittamaan tanssilattian uuteen uskoon sillä välin, kun loput porukasta jäivät pöytään jatkamaan juttua. Jos pöydän on aikaisen paikallaolon ansiosta onnistunut valtaamaan, täytyy siitä pitää kynsin ja hampain kiinni! Kuudes linja ei kuitenkaan ole mikään istumapaikkoja loputtomia määriä sisältävä löhöilypaikka.

Tanssilattialla aika kului kuin siivillä, ja niin vain tämäkin ilta venähti jatkumaan aina baarin sulkemisaikaan saakka. Ystäväni oli onnistunut hävittämään narikkalappunsa, joten odottelimme paikan tyhjentymistä saadaksemme jäljelle jääneen takin mukaamme. Olimme kirjaimellisesti viimeiset baarista ulos astuvat ihmiset. Tyypillistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *