Press "Enter" to skip to content

Työntäyteinen viikonloppu

Taas näitä viikonloppuja, kun on pitkät työvuorot sekä lauantaina että sunnuntaina. Onneksi vapaa-ajan aktiviteetit olivat kuitenkin kohdillaan, joten viikonlopusta kehkeytyi velvollisuuksista huolimatta aivan mahtava!

Vapaisiin viikonloppuihini kuuluu lähes poikkeuksetta brunssi ja shoppailua, mutta tänä viikonloppuna jouduin jättämään kummatkin väliin. Sydämeni itki verta, kun ajattelin ystäviäni Sandron notkuvien brunssipöytien ääressä samalla, kun itse viikkasin farkkuja töissä. Työssäni on onneksi se mahtava puoli, että vaateostoksia pääsee hyvin suunnittelemaan työaikanakin! Siinä uusia vaatteita esille laittaessani bongasin nimittäin taas useamman helmen, joita täytyy ehdottomasti päästä sovittelemaan paremmalla ajalla. Universumille kiitos henkilökunta-alennuksista!

”Käydään vaan parilla”

Lauantain kiireisen työpäivän jäljiltä olo oli hieman nuutunut, joten en ihan oikopäätä ollut nostamassa kantoja kattoon, kun ystävät pyytelivät ulos. Päätettiin kaikesta huolimatta myöskin työvuorossa olleen ja samaan kaveriporukkaan kuuluvan parhaan työkaverini kanssa käydä ”ihan vaan parilla” moikkaamassa tyyppejä. No, nämä parithan tiedetään. Mahtava seura karisti väsymyksen hetkessä tiehensä ja lasillisia Kalliossa seurasikin kunnon bileilta keskustassa. Tanssijalka vipatti pitkästä aikaa Bar Loosen tahmealla lattialla, ja fiilis oli todellakin katossa.

Sunnuntaina kieltämättä väsytti, mutta työpäivä oli onneksi mukavan leppoisa. Vuoron päätteeksi suuntasimme kaverini kanssa elokuviin katsomaan uuden Fifty Shades of Grey -jatko-osan, ja pysyin jopa hereillä koko leffan ajan! Pisteet siis mukaansatempaavasta tunnelmasta. Elokuvan jälkeinen pieni iltakävely ja höpöttely kaverin kanssa kruunasivat mahtavan viikonlopun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *