Press "Enter" to skip to content

Hauska tapahtuma töissä

Yhtenä päivänä meillä oli töissä todella hauska tapahtuma, joka oli tarkoitettu asiakkaille. Minua oikein naurattaa vieläkin, kun ajattelenkin tuota työpäivää.

Kiire järjestelyjen kanssa

Olen tosiaan töissä yhdessä keskustan vaateliikkeessä, jossa asiakkaat ovat parempaa keskiluokkaa. Halusimme järjestää heille mukavan tapahtuman, mutta lähdin paikalle kiireessä. Puin nopeasti jalkaan mustat legginsit ja siihen sopivan punaisen tunikan, maiharityyppiset saappaat ja siihen vielä bomberin päälle. Nappikuulokkeet korviin ja menoksi. Hyppäsin linja-autoon ja jäin pois työpaikan lähellä olevalle pysäkille.

Tulin työpaikalle muutaman minuutin myöhässä, mutta onneksi pomo ei ollut paikalla. Työkaverit näyttivät olevan kuitenkin kiireisen oloisia. Riisuin päällystakin takahuoneeseen ja tulin töihin myymälän puolelle. Kiire oli kova, jotta saimme kaiken valmiiksi ennen tapahtuman alkua.

Ilta sujui mukavasti

Kaadoimme vieraille kuohuviiniä laseihin, jotta he voisivat kierrellä ympäri liikettä ja tutustua paremmin tarjontaan. Ilta olikin todellinen menestys. Tyylikkään näköiset hienostorouvat sovittivat vaatteita ja kyselivät eri mallien ja kokojen perään. Neuvoin heitä kärsivällisesti ja hain uusia vaatteita hyllyistä kokeiltaviksi.

Jotenkin minusta tuntui kuin minua olisi jotenkin tuijotettu. Olikohan minussa jotain vialla, hapsottiko tukka vai olivatko meikit levinneet? Vilkaisin peiliin, joita vaateputiikissa onneksi on, ja olin mielestäni ihan asiallisen näköinen. Onneksi olin vain hermostunut, mutta jännitys todella tekee tehtävänsä, ja tätä tietoa itsestäni voi lukea jo kasvoiltani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *